Spremni za trčanje u zimskim uslovima: Adidas PulseBoost HD Winterized

Spremni za trčanje u zimskim uslovima: Adidas PulseBoost HD Winterized

Sponzorski tekst

Adidas je svoj Pulseboost HD napravio baš za zimske uslove, uvodeći dva nova materijala koji su vodootporni i idealni za trčanje u hladnijim danima.

Ovu kolekciju čine dva modela, oba nazvana Pulseboost HD Winterized. Ova dva modela pružaju nevjerovatan povrat energije, visoku tehnologiju Boost i voodotporno gornjiste koja sprječava da se stopala trkača okvase.

Pulseboost HD trkačima omogućava brzo i lako zaustavljanje i prebacivanje smjera. Nova njegova karakteristika je što je razvijen veštačkom inteligencijom Continental ™ Adaptive Traktion potplat uparen sa jedinicom Boost, pružajući maksimalne nivoe prianjanja na mokrim površinama.

Gornjište ovog modela ima toplu oblogu i reflektirajuće detalje. Model je dostupan u dvije boje, jedna sivo-ružičasta, a druga crno-neon žuta. Idealne su za gradsko trčanje.

Možete ih pronaći u Sport Vision radnjama u Delta Cityju i u Kameliji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi