Osvajao trofeje s Bayernom i Milanom, a na kraju "pokupio" bivšu suprugu zvijezde Atletico Madrida

Skrasio se sa Camilom

Osvajao trofeje s Bayernom i Milanom, a na kraju "pokupio" bivšu suprugu zvijezde Atletico Madrida

E. Škorić

Dok argentinski reprezentativac Rodrigo De Paul nastavlja održavati sretnu vezu s argentinskom pjevačicom Tini Stoessel, njegova bivša partnerica Cami Homs, s kojom je dobio dvoje djece, čini se da je prekrojila život s drugim nogometašem, također Argentincem i također bivšim igračem Atletica.

Cami Homs je svojevremeno bila u braku sa De Paulom, ali čini se da je posebno pale nogometaši, Argentinci, i još igrači Atletica, pošto je nakon njega pronašla još jednog bivšeg igrača madridskih crveno-bijelih.

Njen novi partner je Jose Sosa, poznat kao "Mali princ", koji s 37 godina igra za Estudiantes u Argentini, ali je također bio član argentinske reprezentacije i svojevremeno nosio dres Atletica.

Iako je Homs najavila da nije sama i da je već našla nekoga s kim će dijeliti život, nikada nije rekla ko je on. Sada je 27-godišnja manekenka konačno otkrila ko joj je novi ljubavnik. Ovo je rekla u emisiji 'Mañanísima en Ciudad Magazine': "Jako sam dobro, u pratnji, mirna sam, opuštena i zaista uživam u životu".

Bayern mu je prva evropska avantura, iako je imao jedva minutažu, odlazak u Napulj u sezoni 2010./11., gdje također nije uspio. Tek kada je prešao u Metalist Kharkovu u Ukrajini, uspio je napraviti ime za sebe, potpisavši za Atletico Madrid u sezoni 2013/14., gdje su osvojili La Ligu i stigli do finala Lige prvaka.

Oglasi

Nakon toga više nije pronašao stabilnost, prošao je Bešiktaš, AC Milan, Trabzonspor i Fenerbahče, da bi se 2022. vratio u Estudiantes de La Plata, čiji je i danas član.

Imao je zavidnu karijeru kada se pogleda gdje je sve igrao, ima i dvije titule prvaka Njemačke, dva Kupa te zemlje, titulu u Španiji, Superkup Italije, dva njemačka Superkupa, ali opet, čini se da je najbolji trofej stigao na kraju karijere i u vidu zanosne Cami Homs.

Inače, Camili Homs je De Paul dužan svakog mjeseca platiti 10 posto od svoje plate u Atleticu, što je oko 50.000 eura, pošto su kod nje njihova djeca Francesca i Bautista.

Osim toga dobila je i 150.000 na račun, a De Paul je dužan osigurati putovanje u Evropu svako 45 dana kako bi djeca mogla vidjeti oca. Dnevnica za boravak u Evropi iznosi 700 eura.

Oglasi

Najnovije vijesti