7

Komentari (7)

user1676131226
Religija je privatna stvar.Interesantno je koliko SortSport razvlaci po portalu “onaj presao,ovaj presao”. Ja bi toplo preporucio ovim “novinarima” koji to forsiraju da predju na te religijske portale ili sta vec.Pa tamo nek dozivljavaju svoje male extaze.SportSport, u naslovu ne znam sta nije jasno.
Lijepa vijest se širi velikom brzinom i od Muhameda Alija pa i dan danas ljudi i obični i bogataši i medijske ličnosti spoznavaju realnost dunjaluka. Pozdravljam portal i kada se radi o sportisti treba napisati da bi znali i drugu stranu o fudbalerima ili ekipama itd.
mrkva
Dzaba mu sve kad je profesionalni aport haram.
Sanska_Prangija
Koja glupost jbt
Sioux1921
Kakav as reala covjek bio u castilla na posudbi jednu sezonu
user1626406138
Moraju napisat zbog naslova da izgleda zvučno ovo su vjerske a ne sportske vijesti
Geneve
A ove ublehe na koje drkate su inace sportske vijesti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.