Težak život prvaka svijeta: Jedna ga ubija pogledom, druga zove na ples, a treća čeka na času

Snimak koji je pokrenuo dosta glasina

Težak život prvaka svijeta: Jedna ga ubija pogledom, druga zove na ples, a treća čeka na času

A. Čaušević

Tokom reprezentativne pauze fudbaleri Argentine su učestvovali u ludom provodu, a jedan detalj je stvorio ogromnu glavobolju sjajnom napadaču Manchester Cityja, Julianu Alvarezu.

Alvarez je bio jedan od protagionista u pohodu Argentine na titulu prvaka svijeta u Kataru. Iako je bio drugi izbor iza Lautara Martineza uspio se izboriti za startnu postavu i postigao je neke od važnih golova.

Tokom zabave organizovane za vrijeme martovske pauze Alvarez je bio jedan od onih koji se istakao, a popularni "pauk" je iznenadio sve svojim plesom.

U jednom trenutku sjajnom napadaču Manchester Cityja je prišla partnerica Hueva Acune kako bi s njim za kratko zaplesala.

Međutim, tada je do izražaja došla čuvena "ženska ljubomora" kada je Alvarezova djevojka za kratko pogledom "ubila" i svog dečkam, ali i drugu djevojku.

Oglasi

Nakon što je shvatila da je kamera snima Maria Emilia Ferrero je brže bolje promijenila izraz lica te je nabacila širok osmijeh.

Inače, 23-godišnji Alvarez i Emilia su već dugi niz godina zajedno, ali za lijepu Argentincu problem postaje što je njen dečko pravi magnet za žene u posljednje vrijeme.

Kako igra u Engleskoj argnetinski napadač je primoran da ući i engleski jezik. U tome mu pomaže atraktivna nastavnica Sara Duque.

Duque se nedavno pohvalilia da je Alvarez jedan od njenih omiljenih učenika što se također nikako nije svidjelo njegovoj djevojci.

Za sada se veza između Alvareza i Ferrero čini više nego sigurnom, ali će sjajni napadač Građana morati biti oprezniji u budućnosti, barem sluteći po pogledima njegove partnerice.

Inače, bivšem članu River Plate sasvim dobro ide u njegovoj prvoj sezoni u Evropi. Na 34 utakmice u svim takmičenjima zabio je 12 golova.

Oglasi