Nurkić i u marketu privlači pažnju: "Bio je tako kul..."
Foto: Twitter

Zanimljiv odabir obuće

Nurkić i u marketu privlači pažnju: "Bio je tako kul..."

Osim po košarkaškom umijeću, Jusuf Nurkić je poznat i po svom zanimljivom stilu oblačenja.

Njegovo odijevanje jamči instantno okretanje glava gdje god se pojavi, a zanimljiv ukus ima i kada je u pitanju obuća.

Bosanskohercegovački košarkaš je tako iskoristio priliku da posjeti supermarket u Portlandu, a jedna žena fotografisala je upravo ono što je obuo i potom to objavila na Twitter.

Vrlo brzo njen sin je podijelio taj 'tweet' i potom napisao: "Moja mama je srela Jusufa Nurkića u prodavnici. Bio je tako kul. I dalje postoji nada za ovaj svijet."

Jusuf se svakako ubraja među one koje slava ni milioni nisu uspjeli promijeniti.

Top Komentari

kajzerfrancbekenbauer
De obrij tu vehabijsku bradu povraca mi se zar nemas spiglo doma.
6 14
DadiG
Neka stavi masku i riješen problem. A sada fakat, stvarno gdje su mu maska i rukavice. Neodgovorno. A što se tiče brade, bez ikakvog uplitanja vjere, izgledao bi bolje bez nje. Nego pusti bradu sada, stavi masku. Živ i zdrav bio Juka. Bosnian Beast 5 X 5
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi