8

Komentari (8)

Saimai1316
Juka je pametan momak,sklonit ce on tu ogrlicu,Juka je covjek u vjeri i on zna da to ne smije nositi,tako da ne sumnjam u njega nimalo ako bog da
K78
Postovanje za sve sto je uradio u zivotu al ovo je vrh papanluka... nemam nista protiv njegove ljubavi prema nani al brate ovo je meni prestrasno....
BogatiDijasporac
Malo mi je ovo seljakluk. Postovanje za sportistu ali ovo je cisti krkanluk.
Beclija90
Mozda i jeste, ali sta je tu lose? Juka je malo opicen ali momak voli ovu nasu drzavu i koristi svaku priliku da to pokaze. Svako na svoj nacin pokazuje ljubav prema drzavi, porodici ili ljudima. Bravo juka, samo dalje!
BogatiDijasporac
Juka je musliman, puna mu usta Allaha, a onda uradi ovo sto je protivno propisima Islama. Kontas?
Babuka1
Sta je tu protivno propisima?
BogatiDijasporac
Nije dozvoljeno nositi slike/likove ljudi. Zasto mislis da ih nema po zidovima dzamije?
Babuka1
Nije ih dozvoljeno imati objesene u kuci, a nigdje ne pise da ih nije dozvoljeno nosati. Haj sad kad vec fetve izdajes, der mi nadji hadis i ajet gdje pise da je zabranjeno nosati. Ziv i zdrav bio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.