20

Komentari (20)

Ters
Trenira li ovaj ikako ili neka vremena od komentarisanja svega i svačega. Pretvorio se u Hanu Horceface
Karić
Što ste Vi to smo bili i mi .......... A što smo mi to će te biti i Vi.......... "Never forget Srebrenica " Na svakom Bošnjačkom mezariju pročitaće te ovo zato djeco mlađih naraštaja učite svoju djecu i ne zaboravite .....
Ars1946
NBA je brend koji se puno gleda i uvažava, i svako pojavljivanje i učešće u njemu diže rejting i države iz koje potiče igrač.... JUKA PRAVI AMBASADOR BIH.... PONOS SVAKOG PRAVDOLJUBIVOG BOSANCA I BOŠNJAKA...
RodjeniRA81
Juka je jedini nas sportista koji je javno obukao majicu sa 9 Bosanskih heroja i pokazao ponos Bosne! Allah nek te cuva Juka pravi Bosnjaci su uz tebe! Mi znamo ko je Dinokijo i slicni njemu!
Decembarski
Uz duzno postovanje prema Srebrenici i ljudima koji su dozivjeli genocid i prema ljudim koji su vjernici,ali ovaj se poceo, da izvinite,preseravati i neke stvari zloupotrebljavati.On je izgleda u buducnosti pojacanje za SDA.
Robijasi_It
Pa ako cemo iskreno da strane jedino bosnjacka strana je SDA a sve Drugo su tu da podjele nas bosnjake ako imalo udjete dublje u politiku koliko god SDA nije dobra to je zbog 110 drugih strana koju bosnjaci imaju i ne perdite dzaba
RodjeniRA81
Nama Bosnjacima nevalja sve sto valja i svako ko promovise Bosnu na dobar nacin! Ali nam zato valjaju izdajice Bosne poput Dinokija i SDPovskih srpskih botova! Sram me je kako smo naivan narod!
Passionmerka
Ma ti si idiot ako ti je SDA dobra stranka
Hix
Nas narod je glup nije ni cudo sto nas kolju svakih 50 godina
RodjeniRA81
Take je Hix, pogledaj sada ko treba da nam bude dogradonacelnica Sarajeva. Ustaskinja koja negira identitet Bosnjaka i gledaj cuda potice iz Nase Stranke u kojoj je predsjednik cetnik Pedja Kojovic a gle jos vece gluposti izabrani od 99,9% Bosnjackih glasova! Mi smo sami sebi najvisi dusmani!
Prinudni
Kako stvari stoje Nurkić izgleda jedva čeka da završi košarkašku karijeru i okrene se politici. Uredu to sve jarane, al de ohani malo budi gospodin i kuliraj, ti si košarkaš i samo u tom segmentu se od tebe nešto očekuje. Patriota si veliki znamo to, al de bolan malo odmakni od politike rušiš sebi ugled.
Hix
Kako u cijimi ocima, u mojim si je bas zbog objava digao ugled jer malo more je odlicnih igraca a malo tko je ljudima ko Juka. Nisi ti jos na tom nivou da shvatis neke stvari ;)
Prinudni
Ajd kad ja nisam na nivou, možeš li mi ti molim te objasnit zašto je dobro miješati sport i politiku? Naravno uz dužno poštovanje prema genocidu u Srebrenici, to ne bih komentarisao jer je ovo sportski portal.
Hix
On bih mjesao sport i politiku da je proslavio kos sa zastavo SDA, ovako je samo iznio svoje misljenje. Sta on ne smije iznosit svoje politicke stavove ako se bavi sportom?
RodjeniRA81
Ne mjesa se Juka u politiku panju jedan nego brani svoju DOMOVINU! I to je duznost svakog istinskog patriote bez obzira kakav mu bio posao! Zar si stvarno toliko glup ili treniras samo?
Rajvosa2019
Pojedinim ljudima ja nebi bio u kozi kada Azrail bude dolazio po njih
JointUnion87
Ako vjeruješ u to jarane :))) Zavisi kako ko gleda, jbg.
Rajvosa2019
@JointUnion87 Pasha moj solidni , svako ima svoje - neko vjeruje u ovo neko u ono / da je malo vise vjere u nama svima (pocinjem od sebe) mislim da bi nam bilo puno bolje
JointUnion87
Znam brate, razumijem te. Nemoj me pogrešno shvatiti, vjernik sam i ja (možda ne kakav bih trebao biti). Slažem se s tobom. Da je Bog dao više ljudskosti i empatije među ljudima, svima bi nam bolje bilo.
Rajvosa2019
@JointUnion87 upravo to jarane , i onda se neki ljudi pitaju zasto nam je ovako kako je , a nevjeruju u nista / A prvo krenem od sebe , mogao bi bolje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.