18

Komentari (18)

Usamljeni Hashishar
"Djeca nam se smiju, Reufe". Svaki normalni i obrazovani arheolog se smije "piramidama" u Visokom. Ovom Osmanagiću može vjerovati samo neko neobrazovan ili lud. Ili neko napušen s nečim lošim. U tom slučaju preporučujem da ta osoba nađe novog dilera.
Ante G.
Potpisujem! :)))
user1611963159
Ma ti usamljeni hasisaru drkadzijo, kupi ba svoje prnje i mrš iz ove zemlje ako je ne voliš...
Usamljeni Hashishar
Na tvoju sreću četnici su obavili svoj posao 1995 i istjerali me iz te naše zemlje. Tvoje mi riječi tako lijepo četnički zvuče.
Keno
ante ante ante, nabijem tebe i tvoje potpisivanje na svoju Bosansku kurcinu
nikokovac
BHFanataic
Portland šampion dogodine
amex
Velik si Novače.. ;)) Hvala Juka!
DeteVi
Juka, ne možeš biti musliman i vjerovati u teorije zavjere. Ne može to nikako zajedno
Dzambo
Nije nigdje rekao da vjeruje u teorije zavjere, samo je rekao da bi bilo lijepo posjetit. I ja ne vjerujem da postoje piramide ali bi rado posjetio.
DeteVi
Financira lopova i varalicu. Ovo ne doprinosi našem ugledu u svijetu. Naprotiv, smiju nam se
Dzambo
Pa i ti sigurno kupuješ neke proizvode koji financiraju nešto loše. Tako da ako nemaš nešto pozitivno da kažeš, nemoj brate mili ni crnit
makelele
Bolje dat Semiru Osmanagicu 5 maraka za ulaz u park nego dat islamskoj zajednici pare za neki kvazi zekat ili kurban, koji ce na kraju zavrsiti u dzepu neke bradate spodobe.
Zulfikar
U IZ su 99% svi glat obrijani, njima brada ne predstavlja nista dakle samo novotarije i keš.
MethodMan
Mrs balijo, ****** il *****o od BiH
DeteVi
Znači, Juka promoviše varalicu i mene to ne smije smetati niti smijem komunicirati. Znači Sjeverna Koreja?
Zulfikar
Javi mu se mozda bude i tebe financirao...
zevs
Nije problem sto tebi smeta. Svakom smeta nesto. Al sta tebe zaboli sto se neko sjetio da uzima lovu. Dal postoje piramide to nije bitno, bitno je da dolaze turisti i ostavljaju pare. Svaka drzava uzima lovu od turista na necemu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.