Jusuf Nurkić ponovo "bacio rimu" na Instagramu, a poruka ide za Milorada Dodika
Bh. košarkaš je poznat po tome što često u komentarima ili svojim objavama na društvenim mrežama voli koristiti rime, a ovaj put je imao poruku za jednog od predsjednika naše države.

Bh. košarkaš ponovo u centru pažnje

Jusuf Nurkić ponovo "bacio rimu" na Instagramu, a poruka ide za Milorada Dodika

E. Čaušević

Portland Trail Blazersi su jučer objavili odličan video koji su posvetili bh. košarkašu Jusufu Nurkiću i bosanskom jeziku.

Nurkić je pokušao svoje saigrače iz Portlanda naučiti kako da pravilo izgovaraju riječi na bosanskom jeziku, a zadatak im nije bio nimalo lagan. Ovaj video je postao hit na društvenim mrežama, a priča se nastavila i danas i to na Instagram profilu našeg najboljeg košarkaša.

Jusuf Nurkić je poznat po tome da voli često koristiti rime u svojim objavama i komentarima, a svojim fanovama jutros je počastio novim rimama. Ovaj put imao je poruku za jednog od naših predsjednika Milorada Dodika i već sada poznate afere "zastava".

"Zipa Mile zastava je vješta, čim skreneš pogled ona odmah nesta", napisao je Nurkić uz oznake "#DjeBaNestaZastava, #BoljeImatZastavuNegoHljebaJesti, #NajjačiSiSaduRaji".

Top Komentari

Edin Merlin
Lik je ljakse žešči !
29 69
Đuka
Debil
17 53

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti