Nurkić poslao znakovitu poruku nakon što je Biden proglašen predsjednikom SAD-a

Oglasio se bh. košarkaš

Nurkić poslao znakovitu poruku nakon što je Biden proglašen predsjednikom SAD-a

Admin Čaušević

Jusuf Nurkić izuzetno prati dešavanja kako u BiH tako i svijetu pa se često oglasi po pitanju važnih događaja.

Posljednjih dana vodila se prava bitka za novog predsjednika SAD-a, na kraju je Joe Biden odnio pobjedu ispred Donalda Trumpa.

Nakon što je CNN objavio vijest da je Biden novi predsjednik SAD-a te da ima potreban broj elektora oglasio se i Nurkić.

Nurkić je putem društvene mreže Facebook poslao znakovitu poruku kojom je želio reći da dolaskom Bidena stiže i sunce iznas Bosne i Hercegovine.

Biden je izuzetno upućen u politička dešavanja u BiH, poznat je kao veliki prijatelj Bosne i Hercegovine, posebno je to bio za vrijeme agresije pa ovakva Nurkićeva poruka i nije iznenađenje.

Top Komentari

Turgut2
Ihh ti isti ameri kojima je milosevic bio saveznik i spinun da lomi jugu ameri su napocetku dali bosnu na sahanu srbini i hr atskoj da nebi ona u ijanja ufacena na kamerama nebi se ameri glumili kakao su toboze na strani bosnjaka pa au o da natnerali aliju da preda srebrenicu srbima i jos stosta toga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi