Jusuf Nurkić poklonio dres Dini Merlinu, pa objavio stihove popularne pjesme

Konačno se upoznali

Jusuf Nurkić poklonio dres Dini Merlinu, pa objavio stihove popularne pjesme

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić već neko vrijeme nalazi se u Bosni i Hercegovini gdje se odmara nakon duge sezone NBA lige.

Nurkić se u minuloj sezoni vratio na parket nakon teške povrede, te je bio odličan u dresu Portland Trail Blazersa.

Nakon što je sezona završena odlučio je doputovati u BiH gdje odmara u glavnom gradu naše zemlje. Prethodnih dana je objavio fotografije s Enisom Bešlagićem i Izetom Hajrovićem, a sada je "naletio" i na najveću muzički zvijezdu u regionu Dinu Merlina.

Poznato je da su Merlinove pjesme svirale u dvoranama kada na red dođe predstavljanje Nurkića, a sada je poznati bh. pjevač upoznao Nurkića i na poklon je dobio njegov dres.

Nurkić je na Facebooku objavio fotografiju s Merlinom uz poznate stihove iz pjesme "Sredinom" koja je za bh. košarkaša jedna od najdražih.

Furaj mali sam sredinom Furaj mali tom dolinom Bog te čuva, ti pazi ljude Pa šta bude neka bude Sad si mali tu na...

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Monday, October 12, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi