6

Komentari (6)

alubaba
Jesi NORALAN, šta imaš protiv njega, čak ko si ti????? Čovjek milione obrće i ti da mu kažeš da se drži košarke hahahahaha ti koji radiš za 1000 ili manje se javljaš i govoriš mu da se drži košarke. Čovjek govori o Srebrenici, genocidu koji se nikada neće ponoviti, koji će uskoro biti zaboravljen zbog takvi kao ti "NORALNIH LJUDI",drži se svoje avlije i svoje gramatike daleko ćeš dogurati.
GAZIJASAISTOKA_
Nemoj ti meni suditi..trebas prvo da odes u Potocare i osjetis GLASNU TISINU bijelih nisana..ne brini ti dok je sinova Bosne, Srbrenica se nece zaboraviti..a Nurkic neka igra KOSARKU, nek se ne bavi drugim stvarima..
alubaba
Ali nemoj govoriti da se treba držati košarke. Nama treba neko kao on neka govori o Srebrenici i neka s ponosom govori da je Bošnjak
GAZIJASAISTOKA_
Smaras MAJSTORE, bavi se KOSARKOM..razumijem da tvoji postovi pale DVOZUBE, ali ima nas koji smo NORALNI...
delko
Aaaa Dara iz Jasevnoca mu dodje kao neki odgovor na ovaj film...aha... :D Sto bi se reklo i ovi hoce samo pravdu za pola miliona ljudi.. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.