Kad biste znali ko tješi Kariusa, nikad ga ne biste žalili

Sinoć mu nije bilo lako, ali već večeras...

Kad biste znali ko tješi Kariusa, nikad ga ne biste žalili

Njemački golman Loris Karius sinoć je imao najgoru njoć u profesionalnoj karijeri.

Iako je imao najveću čast u svijetu klupskog fudbala - da brani u Ligi šampiona, Karius je napravio dvije greške kakve ne bi ni početnik i najljepša noć njegovog života pretvorila se u najveću noćnu moru.

Nedugo nakon utakmice njegovu fotografiju na Instagramu komentarisala je popularna porno glumica Mia Khalifa, pa su mnogi zaključili da mu je zbog toga "lahnulo". Ipak, kada pogledamo ko ga čeka kući, jasno je da mu ni Mia Khalifa ne može mnogo značiti.

Naime, Loris je već dugo vremena u vezi sa njemačkom manekenkom i nekadašnjom Miss Njemačke Anitom Rose. Sigurno da će mu ova zanosna 22-godišnja manekenka pružiti najbolju moguću njegu kako bi što je prije moguće zaboravio na velike greške.

U fotograleriji možete pogledati neke od njenih fotografija sa Instagrama i bit će vam jasno da će Karius veoma brzo biti onaj stari...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi