Mia Khalifa komentarisala Kariusu fotografiju, pa se uključio i Balotelli

Podrška za golmana Redsa

Mia Khalifa komentarisala Kariusu fotografiju, pa se uključio i Balotelli

Endin Čaušević

Loris Karius sinoć je bio tragičar Liverpoola u porazu od Real Madrida (3:1) u finalu Lige prvaka.

Karius je primo dva nevjerovatna gola u drugom poluvremenu i slobodno se može reći da je najveći krivac za poraz Redsa. Nakon utakmice Karius se našao na velikom udaru navijača Liverpoola i malo ko je pružio podršku golmanu Redsa.

Ipak, na njegovoj fotografiji na Instagramu moglo se naći nekoliko komentara podrške jer je jasno da je Kariusu danas najteže. Komentari na njegovoj fotografiji privukli su dosta pažnje nakon što se oglasila bivša porno glumica Mia Khalifa.

Na njen komentar nije mogao da odoli ni Mario Balotelli koji je jedan od rijetkih koji je Kariusu pružio podršku. "Budi jak brate" poručio je kratko Balotelli golmanu svoje nekadašnje ekipe.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti