Kad Dončić leti za SAD: U avionu sve pršti od luksuza

Napustio Sloveniju

Kad Dončić leti za SAD: U avionu sve pršti od luksuza

Navijači Dallasa bili su mnogo zabrinuti kada će se Luka Dončić vratiti u SAD. 

Jedan od najboljih igrača NBA lige za vrijeme pandemije koronavirusa boravio je u Sloveniji, gdje je vrijedno radio kako bi zadržao formu, a poslije nekoliko mjeseci otišao je ponovo 'preko bare'. 

Nakon nešto više od deset sati leta Dončić je iz Ljubljane stigao u Dallas privatnim avionom Bombardier Global Express koji je unajmio preko Flexjeta.

Radi se o luksuznom avionu koji se smatra jednim od najpouzdanijih na letovima duge udaljenosti (do 10.000 km), a kako u njemu putnik ima sve što bi mogao poželjeti, ne čudi što je i cijena prilično visoka.

Slovenci otkrivaju da je za ovaj let Dončić izdvojio između 80.000 i 90.000 eura.

Fotografije aviona pogledajte u galeriji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi