Kad se Zlatan skine onda se Diletta odmah budi iz takvog "sna"

Reklama oduševila fanove

Kad se Zlatan skine onda se Diletta odmah budi iz takvog "sna"

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović još uvijek zarađuje veliki novac od sponzorskih ugovora jer je bez dileme jedan od najpopularnijih sportista na svijetu.

Ibrahimović se početkom godine vratio u Italiju i ponovo je obukao dres Milana, a potpim su sponzorski ugovori počeli da pristižu na njegovu adresu.

Šveđanin je snimio još jednu zanimljivu reklamu i to sa zanosnom Dilettom Leottom. Ova novinarka je na svom Instagram profilu objavila video ove reklame koji je nasmijao mnoge.

Mnogi su poručili da su Ibrahimović i Diletta sjajno odradili svoj posao, te da odlično izgledaju zajedno.

Top Komentari

Rajvosa2019
Podsjeca me sve na jedan stari pornic , ona trenira a vodoinstalater dolazi da popravi cijevi - poslije 5 min smalltalk krece da probija/ busi cijevi
7 0
Ivica_Osim8
zabijel ga igra makar u snovima
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi