S mikrofonom je stručnjak, ali šta Diletta zna s loptom?

Italijanska ljepotica se oduvijek trudila

S mikrofonom je stručnjak, ali šta Diletta zna s loptom?

Midhat Šljivak

Italijanska voditeljica Diletta Leotta poznata je po tome što vodi emisije posvećene fudbalu na Apeninima.

Atraktivna ljepotica prepoznatljivo je lice širom svijeta, privlači ogromnu pažnju svojim izgledom i pojavom, pa nema dileme da je uvijek rado viđena na ekranima.

Iako mnogi tvrde da Diletta o fudbalu ne zna baš mnogo, ona je ranije konstantno dokazivala da nije tako. Čak je jedne prilike uz bazen pokušavala da žonglira, ali to joj baš i nije išlo najbolje.

Ipak, ono što joj je itekako išlo je samopromocija po društvenim mrežama. Tamo svakodnevno blista i važi za jednu od najljepših žena Evrope.

Fudbaleri je rado vide pored terena i često samo zbog nje dođe do potpune promjene raspoloženja.

Top Komentari

Rajvosa2019
Slazem se sa koznim mikrofonom sigurno je pravi strucnjak. Lukavi su ovi kofol novinari sa sa.ba - kad napisu neki sportski clanak 2,3 komentara i koji klikic/ a na ove prosjecne rospije napisu neku glupost + ubace malo golotinje, 10-tak komentara dok si rekao keks
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti