Kada Šerif zapjeva 'Najljepši je na svijetu moj rodni kraj' Pjanić automatski vadi bakšiš!

Mire nije štedio novac

Kada Šerif zapjeva 'Najljepši je na svijetu moj rodni kraj' Pjanić automatski vadi bakšiš!

Bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić sigurno je vjerovatno proživio jednu od najljepših noći svog života. 

Jedan od najboljih svjetskih veznjaka proslavio je u Luksemburgu transfer iz Juventusa u Barcelonu, a tom prilikom na proslavi prisutne je zabavljao niko drugi nego Šerif Konjević.

Mega popularni kralj narodne muzike napravio je apsolutni lom tokom proslave, a Pjanića je posebno dirnuo pjesmom 'Najljepši je na svijetu moj rodni kraj', pa je u tim trenucima od Mireta dobio bakšiš.

Već tada su mu ruke bile pune novca pa slobodno možemo zaključiti kako iz prethodne noći izlazi daleko bogatiji, iako su pjevači poput njega davno obezbijedili egzistenciju i to im vjerovatno nije od presudnog značaja u finišu karijere.

Na video klipu ispod možete pogledati kako je sve to izgledalo:

Top Komentari

GigantMostarski
Igracina, al teski seljak. Puno sreće u Barceloni Miraleme
6 17
BobPaisley
...kakav papanluk,strasno za gledati...mene stid umjesto njega.
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi