Kaka se opet ženi, a nova izabranica poručuje: Radila bih to s njim svakih pet godina

Obožava da se vjenčava

Kaka se opet ženi, a nova izabranica poručuje: Radila bih to s njim svakih pet godina

E. Škorić
Teme:

Kaka je sa 22 godine odlučio prvi put da se ženi, no sada se spremio za novi brak.

Kaka je oženio Carolinu Celico kada je imao 22 godine, ali se ove godine razveo, a novu ljubav pronašao je u Carol Dias.

Zgodna brazilska manekenka osvojila je srce bivšeg igrača Milan i Real Madrida. Oni će se zvanično vjenčati 30. novembra, ali već su imali proslavu predvjenčanja sa malim brojem zvanica.

Carol je nedavno izjavila da se želi vjenčati svakih pet godina.

"Tako je lijepo vjenčati se, momci! Zabavno je i tako lijep je osjećaj. Želim to s Kakom raditi svakih pet godina!", poručila je Carol.

No, ako Kaku pitate, dovoljno je jednom, a hoće li mu Carol biti druga sreća ili će kasnije potražiti novu, ostaje da vidimo.

Top Komentari

user85
Allah dželle še'nuhu se obožava samo gradačaćki novinaru.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi