Kakav je to poklon Ibrahimović sebi kupio za rođendan?

Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti

Kakav je to poklon Ibrahimović sebi kupio za rođendan?

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović prije nekoliko dana je u Los Angelesu proslavio svoj 38. rođendan.

I dok njegovi vršnjaci odavno uživaju u životu poslije karijere, s 38 godina na plećima Ibrahimović je još uvijek aktivan i još uvijek pokazuje kako itekako zna igrati.

Osim majstorstva s loptom, Ibrahimović je zahvaljujući osebujnom karakteru od svog imena napravio planetarno poznati brend, pa stoga ne čudi što su mnogi jedva čekali da vide na koji način će nagraditi sebe za rođendan. I dočekali su.

Na društvenim mrežama Ibrahimović je s fanovima podijelio kako je sebe počastio automobilom Ferrari Monza SP2 koji košta više od dva miliona eura, a uz fotografiju je postavio opis: "Sretan rođendan, Zlatane."

Ibrahimović je nedavno i sam izjavio kako je u Americi on kao Ferrari među hrpom Fiata...

Top Komentari

MehoS
Car :)
0 2
Shik
Nije da nemoze; Ipak je to samo reklama....
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi