Pogba prihvatio Ibrin izazov i doktorirao Bottlecap challenge, pa ponovo prozvao Zlatana

Najpopularnija stvar na društvenim mrežama

Pogba prihvatio Ibrin izazov i doktorirao Bottlecap challenge, pa ponovo prozvao Zlatana

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović jučer je objavio video na kojem se vidi da je savladao Bottlecap challenge i odlučio je izazvati Paula Pogbu.

Bottlecap challenge trenutno je najpopularnija stvar na društvenim mrežama, a mnoge svjetske zvijezde su pokušale da savladaju ovaj neobičan izazov.

Riječ je o izazovu u kojem "prozvani" udarcem nogom pokušavaju odvrnuti čep sa flaše. To je bez problema uradio Ibrahimović koji je potom prozvao Pogbu za isti izazov.

No, Pogba je odlučio da ovaj izazov podigne na viši nivo i to je uradio spektakularno. Koristio je dvije flaše i jednim potezom nogom uspio je da skine čepove s ovih flaša i tako poruči Ibrahimoviću da pokuša isto uraditi.

Top Komentari

RodjeniRA
Očigledno veći cepovi od grla boce...
1 0
Deminutive
otvori Zlatan safe sad
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije