Kakav mobitel koristi Lionel Messi?

Poseban dizajn za zvijezdu Barcelone

Kakav mobitel koristi Lionel Messi?

M. Šljivak

Lionel Messi jedan je od najplaćenijih sportista svijeta.

Čudesni Argentinac na godišnjem nivou zarađuje ogroman novac, a njega naravno maksimalno i koristi i uživa u svemu što mu on omogućava.

Mnoge stvari su kod Messija posebne, pa tako i mobitel kojeg koristi. Radi se o zaista skupocjenoj "igrački" koja je čak i pozlaćena.

Španci su prikazali izgled njegovog mobitela. Radi se o modelu iPhone XS Max, koji je prekrivern 24-karatnim zlatom, ali ni to nije sve.

Na poleđini mobitela je ispisano njegovo ime i broj 10, ali i imena njegove djece i supruge.

Pored toga tu su grbovi Barcelone i Argentine i očigledno da je Messi na ovaj model stavio apsolutno sve što je želio.

Argentinci ostali bez novca zbog Messija

Neigranje najveće zvijezde Argentine Lionela Messija protiv Maroka, znači da će im Marokanski nogometni savez platiti samo 550.000 eura za prijateljski meč.

Prema marokanskim dnevnim novinama Al Ahdaz al Magrebiya, njihov savez će oduzeti 450.000 eura od onoga što bi platili Argentinskom nogometnom savezu u slučaju da je igrao Lionel Messi.

Ugovorom o prijateljskoj utakmici jasno je određeno da će kapiten Argentine morati igrati najmanje 70 minuta.

Važno je napomenuti da je zvijezda Barcelone napustila reprezentaciju Argentine prošle subote nakon što je pokupila lagani udarac u porazu njegove reprezentacije od Venezuele.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Nista to, Luka Modric koristi iphone 5
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti