Kakav otac, takav sin: Cristiano Junior "izdominirao" s novom frizurom

Mora sve biti kao kod Ronalda

Kakav otac, takav sin: Cristiano Junior "izdominirao" s novom frizurom

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo se prije nekoliko dana pohvalio novom frizurom.

Naime, njegova izabranica Georgina Rodriguez odlučila je spremiti CR-a za povratak na trening. Ona mu je isplela pletenicu, a novu frizuru Ronaldo je pokazao fanovima na Instagramu.

Međutim, danas se u centru pažnje našao njegov sin Cristiano Junior. Jasno je da on voli kopirati sve što njegov otac radi, a tako je uradio i ovaj put.

On je od Georgine tražio da i njemu isplete pletenice što je ona vrlo rado prihvatila. Oni su objavili porodičnu fotografiju, a upravo se Cristiano Junior našao u centru pažnje zbog svoje frizure.

 Cristiano Jr has had his hair braided to be like dad

Top Komentari

Benjamingst
Super vijest ni Kurir vam nije ravan
3 2
Rajvosa2019
Mamica je zato kao avion - 2 Viagre po 100 mg + 10-tak piva , bilo bi citavu noc udri jace manijace
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi