Kako je Benzema odbio pomoći bolesnoj baki

Iako je odrastao kod nje

Kako je Benzema odbio pomoći bolesnoj baki

Napadač Real Madrida Karim Benzema ne želi da izdvoji 1.500 eura kako bi pomogao svojoj bolesnoj baki, tvrde francuski mediji.

Benzema mjesečno u Realu zaradi između 750.000 i milion eura, ali izgleda da nije spreman odvojiti nešto novca kako bi pomogao svojoj bolesnoj baki, koja ga je odgojila!

 

Baka, s majčine strane, nalazi se u bolnici u Lyonu, a sa svojom penzijom nije u mogućnosti da plaća lijekove i liječenje, pa je zamolila svog unuka da joj pomogne finansijski. Karim je prije nekog vremena obećao da će joj slati 1.500 eura mjesečno, ali samo u slučaju da isti iznos bude plaćala i njegova tetka.

 

"Sram ga bilo! Nismo htjeli ovo iznositi u javnost, ali on je osjetljiv samo kad se nešto iznese u javnosti. On i njegovi roditelji su zaboravili na svoje porijeklo. Novac im je udario u glavu. Ja sam invalid i živim od invalidske penzije i ne mogu slati novac. To je njegova baka. Ne znam kako ima srca", rekla je tetka fudbalera Real Madrida.

 

Inače, Karim je djetinjstvo proveo kod bake kojoj sada ne želi da pomogne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.