Kako Nainggolan slavi? Cigarete, alkohol, pirotehnika i uplakana kćerka!

Robertu Martinezu bi mogao 'skočiti' pritisak

Kako Nainggolan slavi? Cigarete, alkohol, pirotehnika i uplakana kćerka!

Ako selektor Belgije Roberto Martinez bude gledao novogodišnji video koji je objavio Radja Nainggolan, vjerovatno će mu nakon njega dobro porasti pritisak.

Naime, fudbaler Rome se baš opustio za najluđu noć, a na snimcima koje je objavljivao na društvenim mrežama može se vidjeti da uživa u svemu onome u čemu jedan profesionalni fudbaler ne bi smio uživati.

I vrapci na grani znaju da je Nainggolan strastveni pušač, što se na snimku jasno i vidi, a tu je i čaša nekog alkoholnog pića.

Neizostavna je bila i pirotehnika kojom je uplašio svoju kćerku, koja je pomalo izbezumljeno posmatrala oca kako se provodi za Novu godinu.

Definitivno, Radja Nainggolan je čovjek kakvih danas nema mnogo u fudbalskom svijetu, a snimak će vam najbolje pokazati i zašto.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi