Kako za sat potrošiti 23 miliona dolara? Pitajte LeBrona Jamesa

Nova nekretnina u Los Angelesu

Kako za sat potrošiti 23 miliona dolara? Pitajte LeBrona Jamesa

E. Škorić

LeBron James je šesti najplaćeniji sportista na svijetu, pa može lako da si priušti ono što obični smrtnici ne mogu.

Konkretno, James je nedavno kupio kuću i to drugu u Los Angelesu. Za nju je izdvojio čak 23 miliona dolara.

Učinio je to netom prije nego će potpisati bogati ugovor s Lakersima, a luksuzni dom nalazi se u komšiluku Brentwooda koji je ujedno mjesto mnogih popularnih ličnosti.

Iako kažu da je LeBron kao osoba pravi štediša, to očigledno nije tako. Bivši igrač Miamija i Clevelanda nije žalio za dobru kuću u kojoj će boraviti s porodicom.

U kući ima čak osam spavaćih soba, jedanaest kupatila od čega i dualna koja izlaze iz glavne spavaže sobe za njega i njegovu ženu.

Upečatljiv je i veliki bar koji vodi ka vinskom podrumu koji je u sastavu kuće. Naravno, iza je ogromna ljetna terasa, sve je od mermera, ali cijena je 23 mil. dolara, pa onda nije ni teško zaključiti kakvo je to zdanje...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti