Kako živi jedan od najboljih kečera svih vremena?

Od ringa do jednog od najplaćenijih glumaca

Kako živi jedan od najboljih kečera svih vremena?

M. Šljivak

Dwayne 'The Rock' Johnson ušao je u svijet zabave i filma preko popularnih kečera.

U devedesetim je 'The Rock' krenuo sa profesionalnim hrvanjem, a danas je sa 46 godina jedna od najvećih zvijezda Hollywooda i drugi je najplaćeniji glumac sa zaradom od 119 miliona dolara u 2018. godini.

Johnson naravno uživa maksimalno u bogatstvu kojeg je stekao. Većinu vremena provodi na imanju u Miamiju, kojeg je kupio od nekadašnjeg NFL igrača Vernona Careyja za 3.4 miliona dolara 2012. godine.

Imanje od devet hiljada kvadratnih metara posjeduje apsolutno sve. Tu je šest ogromnih spavaćih soba, bazen, jacuzzi, te vlastito kino.

Naravno, 'The Rock' ne može bez ogromne dvorane. U sklopu kućće je zaista ogromna teretana koju je nazvao Iron Paradise.

Johnson kuću dijeli sa djevojkom Lauren Hashian, a sudeći prema fotografijama, apsolutno ništa im ne nedostaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi