"Kakva si ti majka? Odvela si mi djecu gdje je žarište pandemije"

Žestoke kritike na račun Wande Nare

"Kakva si ti majka? Odvela si mi djecu gdje je žarište pandemije"

A. Čaušević

Wanda Nara je osoba burne prošlosti i obično je u centru pažnje kako zbog svojih fotografija na društvenim mrežama, tako i zbog komentara o budućnosti svog štićenika, Maura Icardi. 

Wandin bivši muž, Maxi Lopez je žestoko kritikovao kontroverznu Argentinku zbog načina kako je postupila u vrijeme pandemije koronavirusa virusa jer njihovu djecu odvela u žarište virusa, italijansku regiju Lombardija.

"Odvela si našu djecu iz Parica u žariže. Na osnovu čega si prekinula karantin za vrijeme pandemije. Od svih se traži da ne izlaze, a ti si našu djecu odvela iz jedne u drugu zemlju. Odvela si ih u Lombradiju bez razmišljanja o posljedicama", poručio je iskusni napadač te nastavio:

"Šta ti prolazi kroz galvu u trenucima kada je najvažnija stvar zdravlje naše djece. Ogorčen sam jer nisi svjesna situacije. Ako to ne želiš uraidti za sebe, onda uradi za nas jer si majka petero djece, ali čini se da to nisi primjetila."

Wanda Nara iz braka s Maxijem Lopezom ima troje djece, otkako je u vezi s Icardijem dobila je još dvoje djece.

Top Komentari

osvaldo
fakat ne razumijem u kom smislu ova žena tangira sport. sve što znam o njoj, znam (protiv svoje volje) s ove stranice. hvala vam!
3 0
Keno
kurava kao da ona ima neki moral ili pamet u glavi
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti