Kakve obline! Djevojka zvijezde Man. Uniteda ostavlja bez daha

Prava seks bomba

Kakve obline! Djevojka zvijezde Man. Uniteda ostavlja bez daha

O. Lekić

Mladi, uspješni i jako imućni, fudbaleri su pravi magneti za atraktivne djevojke.

Kada ne jure za loptom, fudbalske zvijezde su okružene lijepim ženama, i to, gle čuda, uglavnom manekenkama i modelima.

Jedan od onih koji pored sebe ima pravu seks bombu je i Jesse Lingard iz Manchester Uniteda. Engleski fudbaler je u vezi sa preksrasnom Jenom Frumes, koja ima afričko i francusko podrijetlo, a rodila se u New Yerseyu. Jena je kao mlada odlučila slijediti svoj san da postane model, pa je preselila u Los Angeles, gdje je kasnije dobila posao i na MTV-u.

Fudbaler Manchester Uniteda je sa ovom prekrasnom 24-godišnjakinjom u vezi odnedavno, a da mu je velika podrška svjedoči i to što sve češće iz Los Angelesa dolazi u Englesku kako bi gledala na djelu.

Kako zapravo izgleda prelijepa Jena pogledajte u galeriji. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi