Kardashianke uništiše NBA košarkaše

Ben Simmons treba da se zapita

Kardashianke uništiše NBA košarkaše

E. Škorić

Sestre Kardashian očigledno nisu bile najbolji motiv za NBA zvijezde, što svjedoči statistika kod igrača koji su bili u vezi sa nekom od tri sestre.

Poznate sestre uglavnom su bile u vezama sa velikim zvijezdama u SAD-u, a po nekom pisanom pravilu njihove "žrtve" uglavnom su bili sportisti. Poseban trag očigledno su ostavljale na NBA zvijezdama.

Zanimljivo da je tako centar Cleveland Cavaliersa Tristan Thompson prije veze sa Khloe Kardashian imao 11,7 poena i 9.4 skoka u prosjeku, a nakon veze s njom prosjek je pao na 5.8 poena, odnosno 6.6 skokova.

Bivši centar La Lakersa Lamar Odom je svojevremeno prije veze sa Kim Kardashian imao 14.4 poena, 8.7 skokova i 3 asistencije u prosjeku, nakon što su prekinuli prosjek je spušten na 6.6 poena, 4.2 skoka i 1.7 asista.

Slično se dogodilo i Chandleru Parsonsu, koji je imao 16.6 poena, 5.3 skokova i 4 asista prije veze s Khloe Kardashian, a poslije je prosjek otišao dolje, pa je iznosio 8 poena, 2.4 skoka i 1.9 asistencija.

I posljednji primjer je Kris Humphries, kome je prethodnih 13.8 poena i 11 skokova sniženo na 5.8 poena i 5.6 skokova. Sve zbog Kim Khardashian...

A sada je Ben Simmons iz Philadelphije u vezi s Kourtney Kardashian. Očigledno nije upoznat sa statistikama pedantnih NBA analitičara koji su upratili i utjecaj slavnih sestara na tamošnje košarkaše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije