Karleuša oplela po Krstajiću, pa joj 'spustio' reprezentativac BiH

Rasistički komentar na društvenim mrežama

Karleuša oplela po Krstajiću, pa joj 'spustio' reprezentativac BiH

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas na koje igrače računa u predstojećim utakmicama protiv Crne Gore i Rumunije, a na spisku se nije našlo ime Duška Tošića.

Po drugi put zaredom Krstajić ignoriše Tošića koji je ljetos prešao iz Bešiktaša u Guangzhou R&F, a takva odluka zaboljela je suprugu ovog defanzivca Jelenu Karleušu, inače popularnu srpsku pjevačicu, koja se poslije svega oglasila na Twitteru.

"Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije Srbije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Ni jedan mu nije ni do koljena. Toliko", poručila je Karleuša na Twitteru.

Vjerovatno bi ovaj status prošao sa mnogo manje buke da uskoro nije uslijedio odgovor, i to od bh. reprezentativca Ognjena Vranješa koji će je, nema sumnje, dodatno iznervirati.

"A je l’ realno da pored malih, smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu. Alo, budi realna malo Jelena”, odgovorio joj je Vranješ.

Ostaje da se vidi da li će Karleuša prećutati na komentar Vranješa i hoće li se bh. nogometaš izviniti javnosti zbog rasističkog komentara. 

Top Komentari

Chupy
Cuj "mali smrdljivi kinezi"?! Jako ruzno, neotesano, neodgojeno ponasanje. Uvrijediti ovako jednu naciju od milijardu stanovnika. Kaze "nije bolest sve sto boli".
148 3
Isti taj Vranjes je nacrtao mapu entiteta republik srpske na svojo ruci pa je kasnio tu tetovazu prepravio zbog kritike fanatikosa, kad je Vranjes u stanju da nacrta mapu rs i da kineze naziva smrdljivim, onda poslije svega toga ja vam garantujem da Vranjes Bosnjake naziva Turcima, naravno ne javno. Vuk dlaku mijenja narav ne mijenja, prema tome to isto vazi i za Vranjesa, Vranjes ostaje Vranjes, onaj isti Vranjes sa tetoviranom rs na svojoj ruci, kao i onaj vranjes koji spominje smrdljive Kineze.
71 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi