Srbijanska pjevačica zaboravila Vranješa: "Ne padam na fizički izgled..."

Ima novog dečka

Srbijanska pjevačica zaboravila Vranješa: "Ne padam na fizički izgled..."

O. Lekić

Iako se prethodnih mjeseci mnogo pisalo o vezi bh. nogometaša Ognjena Vranješa i pjevačice Katarine Grujić, ljubavi između njih dvoje je došao kraj.

Da je između njih postojalo nešto više od prijateljstva bilo je jasno nakon što je pjevačica objavila videozapis na kojem se strastveno ljube, a potom i fotografiju kako leže jedno na drugom, no sve to danas je prošlost.

Danas Katarina ne skriva kako je imala emotivne promašaje, među kojima je vjerovatno onaj i sa Vranješom, a pohvalila se i kako ima novog dečka - Nikolu.

"Osoba sam koja mnogo voli posao, tako da sam uvijek sretna i ispunjena, ali svakako da je to zadovoljstvo potpuno sada kada pored sebe imam pravog muškarca", kazala je pjevačica magazinu Story, pa potom dodala šta joj je najbitnije prilikom izbora emotivnog partnera.

"Ne padam toliko na fizički izgled koliko na karakter i manire. Volim muškarce koji su mi karakterno kompatibilni i s kojima se lako razumijem u svemu. Samo takav momak može da me osvoji, mislim da je Nikola baš ono što ja tražim".

Da uživa u novoj ljubavi svjedoči i videozapis koji je objavila na Instagramu. 

Top Komentari

Racku Jaja
kakve veze ovo ima sa sportom,? Da mi se gledaju sise i guzice nebi na ovu stranicu dolazio... kretenluk
16 0
Šaraf
Pravi ste sportski portal
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije