Karleuša poslala poruku navijačima Bešiktaša, pa igračima Partizana uplatila 100.000 za - grijanje
Poznata srbijanska pjevačica supruga je reprezentativca Srbije i igrača Bešiktaša Duška Tošića kojeg će danas pratiti u gradskom derbiju protiv Galate

Pjevačica ne miruje

Karleuša poslala poruku navijačima Bešiktaša, pa igračima Partizana uplatila 100.000 za - grijanje

E. Škorić

Srbijanska pjevačica i supruga nogometaša Bešiktaša, Duška Tošića, poslala je poruku pred veliki turski derbi.

Bešiktaš i Galatasaray igraju danas od 18 sati i ovaj meč je naravno centralni događaj u Turskoj. Radi se o jednom od najžešćih rivaliteta u svijetu nogometa, a utakmicu će doći da prati i Tošićeva supruga Jelena Karleuša.

"Drgi fanovi Bešiktaša dolazim u Vodafone Arenu u nedjelju s Duškom kako bismo podržali našu momčad protiv Galate, vidimo se", napisala je Jelena.

U međuvremenu je objavila kako je uplatila 100.000 dinara vaterpolistima Partizana za grijanje.

"Uplatila sam simboličnih 100.000 dinara. Vaterpolistima. Za grijanje.. Kao država smo dotakli DNO. Molim vas, ko koliko može, pomozite i vi - napisala je između ostalog Karleuša na Twitteru.

Top Komentari

Abekric
druze ne igra njen dusko vise u besiktasu legendo jedna
17 1
addi
kakav rukopis. hahahahha
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi