Karleuša zbog Duška napala turske navijače

Stala u odbranu supruga

Karleuša zbog Duška napala turske navijače

Midhat Šljivak

Poznata srpska pjevačica Jelena Karleuša napala je navijače Bešiktaša i to zbog supruga Duška Tošića koji nastupa za ovaj tim.

Tošić zbog povrede nije igrao u posljednjem meču protiv Bursaspora. Navijači turskog prvaka optužili su 33-godišnjeg defanzivca kako je povredu odglumio, te da je nezadovoljan uslovima i novcem kojeg zarađuje u ovom timu.

Nakon toga se oglasila i Karleuša. Postavila je snimak ruke svog supruga i napisala je.

"Razlog zašto je Duško bio van terena (i još je) predstavlja ozbiljna povreda. Nema ničega u vezi sa ugovorom ili prokletim novcem. Odbio je mnogo bolje ponude drugih klubova pošto mnogo voli Bešiktaš. On je pravi Orao Bešiktaša", poručila je Karleuša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi