Navijačima Uniteda nije dobro zbog dekoltea njihove najseksi navijačice

Katrina opet na djelu

Navijačima Uniteda nije dobro zbog dekoltea njihove najseksi navijačice

Edmir Škorić

Najseksi navijačica Manchester Uniteda Katrina Maria objavila je nove fotografije u dresu svog omiljenog tima, ali čini se da je pažnju privukla najviše dubokim dekolteom.

Katarina, koja se smatra najseksi navijačicom Uniteda i jednom od najzgodnijih u engleskoj Premier ligi, pozirala je ponovo na Instagramu u dresu Crvenih vragova.

"Sreća što imamo navijače poput tebe", odgovorio je jedan od fanova Uniteda, dok je drugi dodao: "Izgledaš lijepo kao i uvijek", s dva emotikona sa očima u obliku srca.

"Vratila se", uzbuđeno je napisala jedna osoba ispod njene objave, pošto su prošla dva mjeseca od Katarinine posljednje objave.

Oglasi

Katrina je često prisiljena gledati United izdaleka. Rođena na Farskim otocima, Katrina sada živi u danskoj prijestolnici Kopenhagenu.

Međutim, ona ne dopušta da udaljenost utječe na njenu podršku svom najdražem timu, pa često objavljuje fotografije u opremi Crvenih vragova.

Ona se nada da će United biti bolji nego prošle sezone. United otvara svoju sezonu 2023/24 protiv Wolvesa u ponedjeljak navečer na Old Traffordu, a navijači Uniteda nadat će se da će prvi put na djelu i u najboljem izdanju vidjeti nova pojačanja poput Masona Mounta i Andrea Onanu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkAx42Ijvmx/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Ekipa koju vodi Erik ten Hag trenutno se priprema za nove izazove. Želja je da se ponovo bore za sami vrh, ali ovaj put se nadaju tituli, dok će svakako željeti da uradi dobre stvari i u Ligi prvaka.

Uz navijačku podršku kao što je Katarinina, uspjeh Uniteda ne bi trebao izostati, ali sa ovim timom se posljednjih godina nikada ne zna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRMVKTGjMZM/?hl=en[/instagram]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi