Kćerka bh. trenera u centru pažnje zbog komentara o Xhaki i Shaqiriju

Još kada vidite kako izgleda...

Kćerka bh. trenera u centru pažnje zbog komentara o Xhaki i Shaqiriju

Član stručnog štaba Slobode Admir Smajić svojevremeno je ostavio veliki trag u Švicarskoj igrajući i trenirajući tamošnje klubove, međutim u ovoj zemlji danas veću slavu uživa njegova kćerka Adela.

Adela nije krenula očevim stopama i ne bavi se sportom, no svejedno je veoma popularna, kako zbog svog atraktivnog izgleda, tako i zbog učešća u popularnom reality showu "Die Bachelorrette".

Obzirom da je njena majka iz Srbije, švicarske novinare je zanimalo Adelino mišljenje o sinoćnjem meču između Švicarske i Srbije koji su obilježile brojne kontroverze. Tu se ponajviše misli na proslave golova Xhake i Shaqirija koji su rukama simulirali albanskog orla.

"Gorak okus. Takve proslave nisu potrebne na terenu ako igraš u dresu Švicarske. Ne znam da li sve to ima neku političku pozadinu", kazala je Adela.

I uoči utakmice Adela je bila interesantna medijima. Kazala je kako će, bez obzira na porijeklo majke, navijati za Švicarsku jer je njen život tu...

Kada budete pogledali njene fotografije, biće vam jasno zašto je muškarci obožavaju.

Top Komentari

Benjamingst
Da igra Svajcarska vs BiH za koga bi onda navijala?
10 0
Turgut
Vala nista specijalno nije. Sta vam je svaka rospija koja okaci slike na internetu je za vas bomba.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi