Kćerki najbogatijeg sportiste svijeta prijeti zatvorska kazna od 99 godina

Iyanna Mayweather u problemu

Kćerki najbogatijeg sportiste svijeta prijeti zatvorska kazna od 99 godina

Midhat Šljivak

Iyanna Mayweather, 19-godišnja kćerka najbogatijeg sportiste svijeta Floyda Mayweathera, suočava se s ogromnom zatvorskom kaznom.

Iyanna je prošle subote u kući svog vjerenika, repera Kentrella DeSean Gauldena, zatekla drugu ženu i tom prilikom ju je izbola.

Popularni reprer, poznatiji kao NBA Youngboy, ima četvero djece, iako još nije napunio ni 21 godinu. Lapattra Lashai Jacobs (25) tvrdila je da je majka njegove djece i došla je u kuću ovog repera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B6y5svsnS3m/[/instagram]

Tamo ju je  zatekla kćerka legendarnog boksera. Nakon žestoke svađe Iyanna je uzela dva noža i izbola je Lapattru.

Srećom, 25-godišnja žena nije teško povrijeđena, a Iyanna je prethodne dane provela iza rešetaka i osumnjičena je za pokušaj ubistva.

Za to djelo prijeti joj čak 99 godina zatvora, a suđenje će čekati na slobodi gdje je izašla nakon što je uplaćena kaucija od 30.000 dolara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B1Fn1Jtn8Bl/[/instagram]

Top Komentari

Ivica_Osim8
Nema gore zemlje od Amerike, ništa ljudi nemaju svoje osim Forda, oruzija i McDonaldsa, fol zemlja snova, a ovi vojnici u penzijama im malo malo pa napad neli naprave, koliko su pukli i od haranja po tudjim zemljama, kao sto je Afganistan npr
2 3
zgembo.popuslic
malo su i pretjerali, cuj 99 godina zatvora za pokusaj ubistva... sad jel do novinara i prevoda il je to neka maksimalna kazna po njihovom zakonu, to ne znam
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi