Kepa fanovima otkrio s kim je u vezi, mnogi ostali u čudu

Bivša misica u zagrljaju španskog golmana

Kepa fanovima otkrio s kim je u vezi, mnogi ostali u čudu

Edmir Škorić

Kepa Arrizabalaga otkrio je kako je u vezio sa Andreom Martinez, koja je 2020. godine proglašena najljepšom ženom u Španiji.

Dvadesetdevetogodišnja Španjolka je 2020. godine slavila u izboru za Miss Španiju, a godinu dana kasnije takođe se takmičila, no nije dobila to priznanje po drugi put.

Ona je dvije godine starija od španskog golmana, koji je do sada držao po strani svoj privatni život, ali je ovaj put podijelio fotografij uan Instagramu sa svojom dragom uz opis: "O nama", ali nije otkrivena lokacija na kojoj su se nalazili zagrljeni.

Ono što je sigurno, Kepa ljubi jednu od najljepših žena u svojoj zemlji, a sasvim sigurno je i Andrea sretna zbog veze sa poznatim golmanom.

Kepa je golman Chelseaja od 2018. godine, a prethodno je branio za Athletic Bilbao i ima 11 nastupa u dresu Španije.

Oglasi

On je po dolasku u Chelsea prije četiri godine postoa najskuplji golman svih vremena jer ga je londonski klub platio 80 miliona eura, ali odavno je rezerva i pored Edouarda Mendyja nema prostora na golu Plavaca.

Već mjesecima se piše o Kepinom odlasku sa Stamford Bridgea, ali on je i dalje u Londonu, iako se nedavno povezivao sa ekipom Lazija.

Top Komentari

Labile
Ko je ostao u čudu i zašto je ostao u čudu?
10 0
BojanN
idiotski portal..kakvo crno cudo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi