Najskupljeg golmana svijeta ostavila djevojka i od tada jednostavno više nije svoj

Zajedno su bili devet godina

Najskupljeg golmana svijeta ostavila djevojka i od tada jednostavno više nije svoj

A. Čaušević

Kada je na ljeto 2018. godine plaćen 80 miliona eura na opšte iznenađenje tada relativno nepoznati Kepa Arrizabalaga je postao najskuplji golman svih vremena. 

Kepa ove sezone brani izuzetno loše, u koliko očajnoj formi je dovoljno govori i podatak da je izugubio mjesto u startnoj postavi Chelseaja. Frank Lampard je među stative protiv Leicester Cityja stavio 38-godišnjeg Willyja Caballera.

Razlog zašto ovaj 25-godišnji golman nije u na očekivanom nivou je raskid s dugogodišnjom djevojkom, barem tako tvrdi El Mundo Deportivo.

Kepa je za Andreom Perez bio devet godine prije nego što su prekinuli i evidentno je kako se prekid veze odrazio na njegov partije.

p1e0bdv6md18e1icad1vp85g5d9.jpg

"Veoma pati zbog svega. Djevojka je otišla s njim u London kada je napustio Athletic Bilbao i bila je njegova uzdanica do prekida. Roditelji su pokušavaju da provode što je više vremana s njim, ali se on trenutno osjeća veoma loše", tvrdi njegov prijatelj koji je želio ostati anoniman.

U dosadašnjem dijelu sezone upisao je 31 nastupa, ali i primio 43 gola uz određen broj evidentnih grešaka, pa je bilo pitanje kada će Lampard izgubiti strpljenje.

Kepa će morati tražiti način da se oporavi što je prije moguće i vrati na gol Chelseaja jer ukoliko ne bude branio rizikuje i da propusti Evropsko prvenstvo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
On možda jest najskuplji ali daleko je i od 10 najboljih realno govoreći velika greška
12 2
Rajvosa2019
Kazu iza svakog uspjesnog muskarca stoji jaka zena - ali ima i ona nasa uzdaj se u se i u svoje kljuse - desanka sakic
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi