Sjećate li se izjava Melisse Satte o seksu s Boatengtom? Prekinuli su i sve objavili na Instagramu

Vrijeme za rastanak

Sjećate li se izjava Melisse Satte o seksu s Boatengtom? Prekinuli su i sve objavili na Instagramu

Edmir Škorić

Italijanska manekenka Melissa Satta svojevremeno je otkrila da se ona i njen sada već bivši suprug Kevin-Prince Boateng seksaju "od sedam do 10 puta sedmično".

Melissa je u jednom intervjuu tada rekla da mrzi predigru i da jednostavno obožava seks sa svojim izabranikom.

"Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam bič u rukama i potpuno ga kontrolišem", izjavila je Melissa, koja je očigledno uživala u svakom danu provedenom sa nekadašnjom zvijezdom evropskih klubova.

Sada je svemu došao kraj. Bivši kontroverzni igrač Barcelone i Milana odlučio je prekinuti s Melissom nakon što je prethodno uzeo malo vremena da razmisli o njihovom odnosu. Ona je kraj saopštila na Instagramu.

"Nakon perioda razdvojenosti odlučili smo definitivno prekinuti našu vezu, uz puno poštivanje jedno drugog i potpuno spokojno, shvaćajući da ćemo i dalje biti važna referentna tačka jedno drugom zbog našeg sina Maddoxa. Hvala vam na ovih devet godina ... i na najljepšem daru - Maddoxu",napisala je Satta.

Boateng i Melissa odlučili su krenuti svojim putevima na najprijateljskiji mogući način - barem javno - u korist svog sina.

Treba napomenuti da je Kevin-Prince u prvoj fazi sportske karijere bio i oženjen s Jennifer Boateng s kojom je imao vezu nešto više od četiri godine dok nije upoznao Melissu.

Oglasi