U zagralju drži jednu od najljepših koja žudi za seksom: "Pa bolje trofej, nego to..."

Izjavom izazvao pažnju

U zagralju drži jednu od najljepših koja žudi za seksom: "Pa bolje trofej, nego to..."

A. Čaušević

Iako u svom zagraljaju ima jednu od najljepžih žena svijeta mnoge je iznenadio svojom izjavom.

Kraj sezone znači i utakmice za trofej. Jedna takva igrala se u srijedu. Eintracht iz Frankfuta je poslije 40 godina osvojio evropski pehar. Najzalužniji za osvajanje Europa lige bio je golman Kevin Trapp.

Trapp (31) je već nekoliko godina u vezi sa sedam godina starijom Izabel Goulart koja je među najljepšim ženama svijeta. Brazilka je manekenka Victoria's Secreta.

German goalkeeper Kevin Trapp currently dating ex-Victoria's Secret model Izabel  Goulart - Daily Star

Nakon osvojenog trofeja Trapp je pomalo iznenadio izjavom da je osvajanje Europa lige zapravo bolje od seksa.

"Ne znam slažete li se sa mnom, ali osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa. Definitivno je nešto prekrasno, kao što je seks", poručio je Nijemac.

Oglasi

Dok je trajao Eintrachtov pohod na Europa ligu Izabel je otkrila neke intimne detalje iz njihove veze pa se desi da često zna žuditi za seksom.

"Kada njegov tim gubi važne mečeve, a Kevin je na golu, znam da mogu da ne očekujem ništa kada se vrati kući. Čak mi ni visoke potpetice i seksi donje rublje ne mogu pomoći nakon poraza. Jednostavno se ne seksamo kada izgubi", rekla je Brazilka.

Na Izabelinu sreću Trapp je uzeo trofej, došao je i kraj sezone pa će imati vremena da nadoknadi sve što joj je nedostajalo...

Top Komentari

Mingiling
Promocija mrsavih droljica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi