Najzgodnija odbojkašica svijeta skinula sve sa sebe i ispunila san: "Ovo sam čekala čitav život"
Atraktivna odbojkašica skinula se za poznati magazin (Foto: Instagram)

Key Alves ruši sva pravila

Najzgodnija odbojkašica svijeta skinula sve sa sebe i ispunila san: "Ovo sam čekala čitav život"

Midhat Šljivak

Brazilska odbojkašica Key Alves, koja važi za najzgodniju na svijetu, ispunila je snove. Postala je Playboy zečica i skinula je sve sa sebe za ovaj magazin.

Key Alves već godinama nosi titulu najzogdnije odbojkašice svijeta. Ova 23-godišnjakinja privukla je pažnju mnogih svojim atraktivnim izgledom, a sada je sve golišave fotografije maksimalno naplatila.

Brazilka je krajem prošle godine započela saradnju koju je sanjala. Postala je Playboy zečica i tvrdi kako je ispunila san.

"Ovo je oduvijek bio moj san. Radila sam naporno i ispunila cilj. Imam jaku radnu naviku i osjećam da će 2024. godina biti moja", poručila je Key Alves.

Oglasi

Ona je već odradila prve fotografije. Ostala je samo u donjem vešu prekrivena američkom zastavom dok su grudi bile u prvom planu. Uskoro će Playboy pustiti i ostale fotografije i nema dileme da mnogi čekaju na njih.

Key Alves voli pokazivati obline (Foto: Instagram)

Dosta je onih koji su već vidjeli 23-godišnjakinju bez odjeće. Ona je sakupila ogroman novac na platformama za odrasle, gdje su muškarci ludili zbog nje i plaćali su velike cifre da je vide.

Maksimalno je Key iskoristila popularnost. To planira i dalje činiti i odbojka je potpuno u drugom planu i vjerovatno neće imati nikakve potrebe da je igra.

Key Alves i sestra odbile nemoralnu ponudu od Neymara

Key Alves je sa sestrom blizankinjom odbila ponudu slavnog brazilskog fudbalera Neymara koji je nudio ogromnu cifru da spavaju s njim.

One su javno odlučile raskrinkati fudbalsku zvijezdu i poručile su mu da negdje drugo traži lake djevojke jer to one nisu.

"Znate li šta je pitao? Tražio je da obje spavamo s njim! Očigledno je nešto pogrešno shvatio jer nema govora da bismo nešto tako učinile", istakla je nedavno Key Alves.

Neymar je tako ostao kratkih rukava, a Key polako osvaja svijet. Sve je popularnija i zna iskoristiti mušku požudu da dođe do novca.

Samo je jedna u nizu sportistkinja koje su se odlučile iskoristiti izgled kako bi stigle do velike zarade. Za sada joj ide jako dobro i posao cvjeta.

Oglasi