Najzgodnija odbojkašica je počela da skida sve sa sebe, danas je bogatašica

Brazilka zarađuje izvan odbojke

Najzgodnija odbojkašica je počela da skida sve sa sebe, danas je bogatašica

Edmir Škorić

Key Alves smatra se najljepšom odbojkašicom na svijetu. Istovremeno dosta dobro zarađuje na OnlyFansu. Mnogi muškarci uzdišu za njom, pa i velika nogometna zvijezda Neymar.

Key Alves je 23-godišnja brazilska odbojkašica koja igra kao libero za Osasco Voleibol Clube. Od početka karijere smatrana je velikim talentom i nadom brazilske odbojke.

Osim toga, ističe se svojom ljepotom i nedavno je, doduše nezvanično, proglašena najljepšom odbojkašicom na svijetu.

Na Instagramu ima više od 12 miliona pratitelja. Tolikim brojem fanova ne može se pohvaliti bilo ko drugi iz njenog sporta.

Oglasi

Unatoč mladim godinama, Brazilka već razmišlja o životu nakon odbojke. Trenutno kombinuje sport s radom u drugoj djelatnosti. U intervjuu s novinarom brazilskog "O Globa" otvoreno je progovorila o tome kako zarađuje zaista veliki novac.

"Počinjem treću sezonu u seniorskoj ekipi i smatram se profesionalcem. Ali i stvari izvan terena su se počele razvijati, pa sam tome počela posvećivati više vremena i pažnje. Ja sam odbojkašica, model i influencerica. Vodim i vlastiti posao. Na online platformama zarađujem 50 puta više nego igrajući odbojku", otkrila je Brazilka.

Ona je priznala da je u tome ne podržavaju sve njene saigračice, ali da joj je svejedno. Uglavnom, objavljujući provokativan sadržaj i često materijale na kojima je potpuno gola na OnlyFansu preko svojih pretplatnika zarađuje ogroman novac.

"Generalno, moj tim me podržava, iako nisu svi moji prijatelji sretni zbog toga. Neki od njih su pokazali svoje pravo lice i sada barem znam ko mi je prijatelj. Neki igrači zavide mi na mnogo većoj zaradi. No, klub zna da ne radim ništa što bi negativno utjecalo na imidž kluba".

Oglasi

Priznala je jednom i da je dobila nemoralnu ponudu od Neymara.

"Razgovarao je s mojom sestrom kad je bila slobodna. Slali su si poruke. Onda je počela izlaziti s nekim i on joj je prestao slati poruke. Šta je sljedeće napravio? Pisao mi je kao da misli da nikada prije nisam razgovarala o njemu sa svojom sestrom. Htio nam je predložiti seks u troje".

Key Alves je prije nekoliko mjeseci pretrpjela tešku povredu koljena. Pauzu u igri iskoristila je za sudjelovanje u brazilskom izdanju programa "Big Brother". Nakon toga počela se pojavljivati u drugim TV emisijama.

Oglasi

Najnovije vijesti