Golmana PSG-a kritičari proglasili debelim, on skinuo majicu i začepio im usta
Kostarikanac je imao filmsku karijeru i od prosječnih ekipa došao je na vrh svjetskog fudbala (Foto: PSG)

Navas pokazao mišiće

Golmana PSG-a kritičari proglasili debelim, on skinuo majicu i začepio im usta

Midhat Šljivak

Iskusni kostarikanski golman Keylor Navas (36) dobio je veliki broj kritika nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija s treninga PSG-a po kojoj se dalo zaključiti da ima popriličan višak kilograma.

Keylor Navas izgubio je mjesto prvog golmana PSG-a od Gianulugija Donnarumme s kojim se prošle sezone borio za poziciju na golu.

Ove sezone 36-godišnji golman nije upisao nijedan nastup za Parižane. Pao je potpuno u drugi plan i govori se o njegovom odlasku.

Ipak, Navas se jučer našao u centru pažnje nakon fotografije s treninga PSG-a po kojoj se dalo zaključiti da ovaj golman ima popriličan višak kilograma.

Kostarikanac je vjerovatno obukao malo više opreme na sebe što je dovelo do toga da izgleda poprilično debeljuckasto i zbog toga je dobio brojne kritike.

Oglasi

Međutim, njegova supruga Andrea odlučila je utišati kritičare fotografijom svog muža ispred ogledala.

Tu se jasno može vidjeti isklesano tijelo ovog golmana. Krtičari i komentatori su tako utišani i još jednom se pokazalo da nekad zaista polete pred rudu.

Keylor Navas se svakako nada da bi u ostatku sezone mogao dobiti šansu pored Gigija Donnarumme, iako je Italijan za sada prvi izbor Christophera Galtiera.

Navas iza sebe ima bogatu karijeru. Od 2019. godine je stanovnik Pariza, a prethodno je godinama uspješno čuvao mrežu Real Madrida s kojim je osvojio sve što je mogao.

Karijeru je ovaj 36-godišnjak počeo u kostarikanskoj Saprissi, a evropsku avanturu započeo je 2010. godine u Albaceteu.

Potom je još igrao za Levante da bi nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine, gdje je bio čudesan, ostvario veliki transfer u Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije