Ramosa potresaju teške vijesti jedna za drugom
Foto - Instagram

Novi veliki gubitak

Ramosa potresaju teške vijesti jedna za drugom

M. Šljivak

Fudbaler PSG-a Sergio Ramos (36) proživljava zaista teške trenutke u privatnom životu jer je u samo 15 dana u avionskim nesrećama izgubio dvojicu velikih prijatelja. Prvo je izgubio prijatelja iz djetinjstva Santiaga Durana Alzugaraya, a sada i dugogodišnjeg saradnika Rainera Schallera.

Španski fudbaler Sergio Ramos ostao je u samo dvije sedmice bez dvojice ljudi koji su imali bitnu ulogu u njegovom životu.

Dvije avionske nesreće odnijele su živote njegovih prijatelja. 19. oktobra na letu između Luga i Cordobe stradao je njegov drug iz djetinjstva Santiago Duran Alzugaray, a danas je stigla vijest o još jednoj nesreći.

Njegov dugogodišnji saradnik Rainer Schaller izgubio je život u avionskoj nesreći u Centralnoj Americi. Tokom leta 21. oktobra je nestao s radara i od tad mu se gubi svaki trag.

"Još uvijek ne mogu da vjerujem. Ovo je nenadoknadiv i veoma bolan gubitak. Ostali smo bez velikog čovjeka, neumornog radnika, divne osobe i prije svega velikog prijatelja", napisao je Ramos i dodao je:

"Hvala ti na radosti, povjerenju i velikodušnosti. Hvala ti što si me učinio dijelom svje porodice. Uvijek ćemo te pamtiti. Naše misli su s tvojim najmilijim", poručio je Ramos.

Oglasi

Njemački biznismen je doživio avionsku nesreću u Kostariki, a potraga je zvanično okončana u utorak.

"Zvanično smo okončali potragu za avionom. Nakon 11 dana napora zaključili smo da nema nikakvog smisla nastavljati potragu za eventualnim preživjelim", saopšteno je iz policije.

Schaller je u avionu putovao s djevojkom i dvoje djece (pet i šest godina) te pilotom i još jednim čovjekom njemačke nacionalnosti.

Ovaj biznismen je u augustu bio na ivici smrti. Imao je tešu nesreću vozeći Lamborghini, ali se uspio izvući bez težoh povreda.

S Ramosom je zajedno imao biznise koji su vezani za otvaranje fitness dvorana širom Evrope.

Oglasi