CR odveo Kim Kardashian u krevet, a ona nakon svega nije skidala osmijeh na pitanje o njemu

Kim se sama otkrila

CR odveo Kim Kardashian u krevet, a ona nakon svega nije skidala osmijeh na pitanje o njemu

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo jedna je od najvećih sportskih zvijezda na svijetu.

Čuveni Portugalac je godinama unazad bio jedan od najboljih fudbalera svijeta, a status zvijezde donosio mu je u život mnogo atraktivnih i lijepih žena.

Prije nego što se 2016. godine skrasio s Georginom Rodriguez, Ronaldo je izlazio s dosta poznatih žena, među kojima je i dobro poznata Kim Kardashian.

Poznata starleta navodno je određeni period u 2010. godini bila s portugalskom fudbalskom zvijezdom, a njihova veza započela je u Madridu.

Kim je došla na odmor u Španiju. U noćnom provodu u Madridu upoznala je Cristiana i navodno su završili u krevetu te je snimljen njihov poljubac.

Oglasi

Ipak, njihova veza nije opstala, pa su se ubrzo i Cristiano, a i Kim okrenuli drugim opcijama.

Kardashian je s osmijehom govorila o fudbalskoj zvijezdi. Očigledno je ostavio veliki utisak na nju, iako je odbila navode da su završili skupa.

"Sljedeće pitanje", rekla je Kim u jednom emisiji kada je dobila pitanje o vezi s Ronaldom i potom je dodala na provokativna pitanja:

"Prijatelji smo, ali razmišljala sam o mnogim stvarima s njim", istakla je Kim i zatim je kroz osmijeh rekla da se samo šali.

Naravno, nakon ovakvog nastupa niko joj nije povjerovao. Uvjereni su da je između njih definitivno bilo nešto više od prijateljstva, ali to je sada daleka prošlost.

Oglasi