Zgodna navijačica Borussije opsjednuta Reusom, ono što joj je dao pamtiće zauvijek

Kim Schiele ide na utakmice Dortmunda

Zgodna navijačica Borussije opsjednuta Reusom, ono što joj je dao pamtiće zauvijek

E. Škorić

Njemačka manekenka i medicinska sestra Kim Schiele je jedan od najzgodnijih navijačica Borussije Dortmund i čak je pozdravila kapetana Marca Reusa kao "ljubav mog života" nakon jedne utakmice ove sezone.

"Najseksi navijačica" Borussije Dortmund je model za donje rublje i medicinska sestra koja se očito pali na kapitena Milionera i jednog od najiskusnijih igrača njemačkog kluba.

23-godišnja ljepotica često posjećuje Signal Iduna Park kako bi obdrila Reusa i saigrače, a rado to sve zabilježava kamerom i dijeli sa svojih 343.000 pratitelja.

Nakon što je prisustvovala 2:2 domaćem remiju s Bayernom u oktobru, Schiele je prenijela nekoliko fotografija sa tribina poznatog stadiona.

"Navijala do zadnje sekunde, upoznala sjajne ljude i na kraju dobila autogram od Marca Reusa - dan ne može biti savršeniji", napisala je nakon utakmice.

Oglasi

U zasebnoj objavi na društvenim mrežama, označila je Reusa kao "ljubav mog života" nakon što ga je imala priliku sresti prvi put nakon meča.

Osim prema Borussiji, ova ljepotica dijeli ljubav i strast i prema putovanjima, a nedavno je objavljivala sadržaj iz Dubaija i sa Ibize.

Također je strastvena igračica golfa i bavi se kickboxom, a uspješna je i kao medicinska sestra.

Oglasi

Njeni kanali na društvenim mrežama stekli su popularnost nakon što su joj šefovi dopustili da snima unutar bolnice u kojoj radi, dajući svojim pratiteljima uvid u život medicinske sestre.

Oglasi

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE