Kinsey ima novo zanimanje: Na sljedeće finale Lige prvaka doći će s helikopterom?!

Obožava adrenalin

Kinsey ima novo zanimanje: Na sljedeće finale Lige prvaka doći će s helikopterom?!

E. Škorić

Kinsey Wolanski, dama koja je prekinula finale Lige prvaka prošle godine, sada se fokusirala na novo zanimanje.

Kinsey je djevojka koja je u tanga-trikou prekinula duel Liverpoola i Tottenhama, pa danas šta god da uradi - privlači veliku pozornost.

Djevojka planetarnog popularnog YouTubera pronašla je način da i sama postane zvijezda, a sada uglavnom uživa u SAD-u u sunčanim danima pozirajući u izazovnim odjevnim kombinacijama.

Kinsey obožava dinamičan život pun adrenalina, pa trenutno uči voziti helikopter. Tvrdi da već sedam dana ide na obuku i da ne može dočekati da leti oko svijeta i izvodi razne ludosti.

Fanovi joj šaljivo u komentarima pišu da naredno finale Lige prvaka prekine tako što će na teren uletjeti s helikopterom. Bolje da to ne rade, jer poznavajući je - nije ništa isključeno.[instagram]https://www.instagram.com/p/CAL9wwnp7gw/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAIuMb4pCA9/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CADy9xRJV5a/[/instagram]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi