Kinsey je prešla svaku granicu: Fotografije s ljetovanja iz Afrike "srušile" Instagram

Buni dekolte u centru pažnje

Kinsey je prešla svaku granicu: Fotografije s ljetovanja iz Afrike "srušile" Instagram

E. Čaušević

Amerikanka Kinsey Wolanski proslavila se prije godinu dana kada je utrčala na teren tokom finala Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola.

Kinsey je bila u ljubavnoj vezi sa Vitalyjem Zdorovetskiyjm koji je postao poznat nakon što je utrčao na teren u finalu Mundijala 2014. godina između Argentine i Njemačke.

Zanosna Kinsey priznala je da je to uradila kako bi postala popularna što joj je uspjelo jer je dobila preko dva miliona novih pratitelja na Instagramu.

Ona često svojim objavama ostavlja bez teksta muške fanove, a to je uradila i danas fotografijama s ljetovanja u Africi. Za svega 20 minuta dobila je skoro 50.000 lajkova, a njen bujni dekolte bio je u centru pažnje.

Top Komentari

dinass
Slon u cudu
0 0
Zoilomas
Njoj i treba surla da je zadovoljis.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi