Upoznali ste je kao golišavu ljepoticu sa finala, ali više niko ne može reći da nema pojma o fudbalu

Kinsey se itekako dobro razumije

Upoznali ste je kao golišavu ljepoticu sa finala, ali više niko ne može reći da nema pojma o fudbalu

M. Šljivak

Kinsey Wolanski svjetsku slavu je stekla uletom na finale Lige prvaka iz 2019. godine u kojem su igrali Liverpool i Tottenham.

Neopreznost redara u Madridu iskoristila je Kinsey i uletjela je na teren sa reklamom za kompaniju svog bivšeg dečka Vitalyja Zdorovetskog, te je postala itekako poznata.

Konstantno je potom Kinsey bila u centru pažnje. Golišave fotografije su se redale iz dana u dan, a mnogi su mislili da ona zapravo nema pojma ni šta je fudbal.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEhksmSpJKW/[/instagram]

Ipak, dokazala je da nije tako. Na Instagramu je dobila pitanje o omiljenoj poziciji u fudbalu, a ona je bez oklijevanja napisala da joj je omiljena pozicija lijeva strana veznog reda.

"Odrasla sam igrajući fudbal. Sada ga igram utorkom i četvrtkom", poručila je Kinsey.

Nešto ipak zna...

Top Komentari

Zoilomas
Nema ona pojma ni o cemu sem kako dlake s picke skinuti
4 1
salt_city
Čemu ovakvi glupi textovi ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi